Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII, POLITICA DE UTILIZARE COOKIES, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

TERMENI SI CONDITII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.cityscout.ro gazduit de CREATIVE BRANDS CONSULTING S.R.L.(numita in continuare SOCIETATEA). Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve.

SOCIETATEA are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului.


Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.cityscout.ro apartinand CREATIVE BRANDS CONSULTING S.R.L.

1. Drepturile utilizatorilor
Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoana a site-ului se poate face numai in 2 moduri:
- ca membru inregistrat (atunci cand persoana respectiva si-a creat un cont pe site-ul www.cityscout.ro)
- ca vizitator.

2. Numele de user si parola de acces
Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de utilizator stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de utilizator, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar SOCIETATEA nu are, in acest caz, nicio raspundere. Utilizatorii au obligatia de a instiinta SOCIETATEA despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de utilizator.

3. Furnizarea de date si informatii
Completarea formularelor de inregistrare de catre utilizatorii site-ului atrage obligatia acestora de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, respectiv: numele de utilizator, adresa de e-mail. Pentru inregistrarea pe Site ca membru, utilizatorul trebuie sa confirme prin accesarea linkului aflat in corpul emailului transmis de catre SOCIETATE pe adresa de e-mail inregistrata de utilizator, ca adresa de e-mail furnizata ii apartine si consimte la inregistrarea sa pe Site.


Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a completa, preciza sau actualiza informatiile ori de cate ori acest lucru se impune sau le este solicitat.

4. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului
Orice persoana care uploadeaza si/sau expediaza orice informatie pe site-ul www.cityscout.ro, inclusiv fotografii si imagini grafice, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de orice natura pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site ori catre SOCIETATE.

Doar daca nu este mentionat altfel, dreptul de utilizare asupra intregului continut al site-ului www.cityscout.ro, apartine sau este acordat cu aprobarile necesare SOCIETATII . Utilizatorii acestui site au dreptul de a accesa site-ul si parti din acesta, fara insa a detine dreptul de a tipari si/sau descarca parti din acest site in nici o modalitate, fara o prealabila autorizatie din partea SOCIETATII.

 Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SOCIETATII sau partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SOCIETATII. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu exceptia acordului in scris, obtinut din partea SOCIETATII.

In cazul obtinerii acordului, specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: www.cityscout.ro) sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea CREATIVE BRANDS CONSULTING SRL”. SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Orice persoana care expediaza si/sau uploadeaza in orice mod informatii ori materiale, inclusiv fotografii si imagini grafice, catre site ori catre SOCIETATE intelege si accepta ca prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre site ori catre SOCIETATE, a informatiilor ori materialelor respective, acorda SOCIETATII dreptul neexclusiv de folosinta a informatiilor si/sau materialelor respective, fara limitare in timp sau spatiu, in orice scop dorit de catre SOCIETATE, fie comercial sau necomercial. SOCIETATEA poate folosi orice material introdus pe site de utilizatori in scopuri promotionale pe oricare alte site-uri sau in alte medii partenere.

Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta.
Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.
Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

 

Persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea SOCIETATII, ci numai raspunderea persoanelor respective.

5. Drepturile SOCIETATII

SOCIETATEA are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nicio alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii.

SOCIATATEA are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului.

6. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SOCIETATEA va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatorii site-ului. Datele personale furnizate ( nume utilizator si adresa de email) sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

  • autentificarea utilizatorilor pe Site, prin introducerea datelor de catre utilizatori;
  • reclama, marketing si publicitate sub conditia obtinerii in mod expres si neechivoc a consimtamanului utilizatorilor. Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SOCIETATE si partenerii sai contractuali, prin bifarea casutei corespunzatoare aflata pe Site.


Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii site-ului beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii site-ului au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale furnizate si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii site-ului inteleg ca stergerea datelor personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de SOCIETATE prin intermediul parolei de inregistrare. Accesarea va fi posibila doar ca vizitator.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii site-ului trebuie sa faca o cerere in scris, care va fi trimisa prin prin posta la adresa Bucuresti, Sect. 1, Str. Rocadei nr 3, etaj 4, ap. 14, destinatar CREATIVE BRANDS CONSULTING SRL, cu mentiunea „ Pentru www.cityscout.ro” sau prin email la adresa „contact@cityscout.ro” .  

7. SECURITATEA INFORMATIILOR

In timpul procesului de inregistrare, utilizatorilor site-ului li se vor solicita informatii cu caracter personal. Utilizatorii site-ului sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunt in intregime responsabili pentru respectarea obligatiilor ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Utilizatorii site-ului pot modifica parola si profilul personal in orice moment. Utilizatorii site-ului sunt de acord sa anunte SOCIETATEA de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea utilizatorilor site-ului sa actualize si sa se asigure ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

8. SISTEMUL DE GARANTII
SOCIETATEA nu garanteaza calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca SOCIETATEA face tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu poate impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau a actiona in scopuri ascunse. SOCIETATEA solicita fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, SOCIETATEA nu poate garanta ca toate informatiile furnizate sunt actuale si corecte.

9. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
SOCIETATEA nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului.

SOCIETATEA va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. SOCIETATEA nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, rezultate din utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Utilizatorii site-ului sunt de acord sa protejeze si sa asigure SOCIETATEA, Site-ul si reprezentantii sai de/si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu,imaginile si fotografiile uploadate e site, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

10. LEGI SI JURISDICTIE

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale SOCIETATII prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

 

CREATIVE BRANDS CONSULTING SRL

Sediu social :Bucuresti, Sect. 1, Str. Rocadei nr 3, etaj 4, ap. 14

CIF 35026828; Nr. Reg. Com: J40/11481/2015

 

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES 

  1. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de CREATIVE BRANDS CONSULTING S.R.L. (denumita in continuare SOCIETATEA). 

  1. Ce sunt Cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu“cookie”)  este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).Un cookie este format din 2 parti: numele și continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. 

  1. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului, excluzand indentificarea personala a utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile SOCIETATII pentru a oferi servicii de utilizatorilor: ex: – publicitate relevanta, preferinte in evenimente accesate,etc.

  1. Ce Cookie-uri foloseste siteul?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:

- setarile volumului pentru video player

- viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza siteul softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca utilizatorul a mai vizitat acest site pana in prezent. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care viziteaza siteul si cat de des o fac.

Atat timp cat utilizatorul nu s-a inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, putand fi folosit doar in scop statistic. Daca utilizatorul este inregistrat, se pot identifica de catre SOCIETATE detaliile furnizate, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul - acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara provin utilizatorii. Este complet anonim si este folosit in scopul de a targeta continutul.

Cookie-uri pentru inregistrare

La momentul inregistrarii utilizatorilor pe acest site, se genereaza un cookie care identifica daca utilizatorul este inregistrat sau nu. Serverele siteului folosesc aceste cookie-uri pentru a arata SOCIETATII contul cu care utilizatorul este ingregistrat si daca are permisiunea pentru accesarea unui serviciu anume. De asemenea, permite asocierea comentariilor postate de utilizatori pe site-ul SOCIETATII cu username-ul utilizat. Daca utilizatorul nu a selectat  optiunea "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand utilizatorul va inchide browserul sau calculatorul.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea de catre SOCIETATE daca utilizatorii au vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand utilizatoriii au vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri sunt folosite si pentru a targeta publicitatea online. SOCIETATEA poate folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre anumite servicii, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre anumite servicii. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

  1. Cum pot fi oprite Cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respingă fisierele cookie. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite secțiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat și folosit (de exemplu: pagina principala a site-ului, pagina de descriere a evenimentului, pagina de cont (user)).Mai multe informații despre cookie-uri puteți găsi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro

CREATIVE BRANDS CONSULTING SRL

Sediu social :Bucuresti, Sect. 1, Str. Rocadei nr 3, etaj 4, ap. 14

CIF 35026828; Nr. Reg. Com: J40/11481/2015

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului www.cityscout.ro si a subdomeniilor lui, denumite in continuare "Siteul", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de CREATIVE BRANDS CONSULTING S.R.L.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceasta Politica de Confidentialitate in totalitate.

Neacceptarea acestui document ori a oricarei prevederi din acesta, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului.

  1. Date de contact
  2. Ce informatii colectam de la dvs.
  3. Cand si cum este folosita informatia
  4. Cum protejam noi informatia
  5. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
  6. Cum se pot corecta erorile
  7. Protectia datelor cu caracter personal

1.Date de contact

Site-ul apartine CREATIVE BRANDS CONSULTING S.R.L., companie romaneasca, cu sediul in  Bucuresti, Sect. 1, Str. Rocadei nr 3, etaj 4, ap. 14, CIF 35026828, numar inmatriculare la Registrul Comertului J40/11481/2015. In temeiul art 3 lit f din Lg 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, are calitatea de imputernicit al Siteului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs ( nume utilizator si adresa de e-mail)  IVITEB SOLUTIONS SRL, companie romaneasca, cu sediul in Com. Jilava, Jud. Ilfov, Str. Tineretului, nr 33, CIF 29981609, numar inmatriculare la Registrul Comertului J23/280/2014.  

Pentru orice clarificare privind termenii utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email : contact@cityscout.ro

2. Ce fel de informatii colectam de la dvs ?
Siteul colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati :

       - direct de la utilizator,

       - prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:

 In momentul inregistrarii pe Site, prin crearea unui cont, prin accesarea Siteului,  cityscout.ro va prelucra informatii cu caracter personal(nume utilizator si adresa de email) de natura sa identifice o anumita persoana.

 Crearea contului dvs pe Site si abonarea la serviciile noastre prin newsletter, ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Prin crearea Contului, fiecare Membru si-a exprimat consimtamantul ca Siteul sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea dispozitiilor Legii 677/2001 si a prevedrilor documentului Termeni si Conditii publicat pe Site .

 

Siteul utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.


Pentru utilizatorii abonati la newsletter si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email inregistrata de utilizator. Dezabonarea se face automat. 


Cookieuri:
Cookieurile sunt fisiere oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.

3. Cum si cand este folosita informatia
Siteul foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:
- Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie poate fi folosita de catre Site pentru a imbunatati serviciile oferite Membrilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic;
- Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: Siteul foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre.

4. Cum protejam noi informatia colectata de la dvs.

Informatia colectata de la dvs. este dezvaluita Site-ului si Imputernicitului sau. Siteul nu ofera informatia colectata unor terti. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care este posibil sa o oferim catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.


5. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, Siteul nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
In acelasi timp insa, Siteul poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru.


6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.
La momentul crearii conutului de Membru pe Site, veti primi un e-mail de confirmare prin care care va vom oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.


7. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Siteul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale  furnizate de catre utilizatorii site-ului. Datele personale furnizate sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre societatea noastra a serviciilor care tin de domeniul educatiei, culturii si divertismentului.


In momentul crearii contului utilizatorii site-ului au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii site-ului beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii site-ului au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale furnizate si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii site-ului inteleg ca stergerea datelor personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Site prin intermediul parolei de inregistrare. Accesarea va fi posibila doar ca vizitator.

 

Dreptul de acces la date

Oricare Membru sau utilizator, are dreptul de a obtine de la Site, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. 

Dreptul de interventie asupra datelor

Oricare Membru sau utilizator are dreptul de a obtine de la cityscout.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. 

Dreptul de opozitie

Oricare Membru sau utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Siteului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii Sitelui trebuie sa faca o cerere in scris, care va fi trimisa prin posta la adresa  Bucuresti, Sect. 1, Str. Rocadei nr 3, etaj 4, ap. 14, destinatar CREATIVE BRANDS CONSULTING SRL, cu mentiunea "Pentru cityscout.ro ", sau prin e-mail la adresa “ contact@cityscout.ro”. 

Politica de confidentialitate a Siteului se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Membru sau Utilizator exclusiv pe site. Siteul nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

 

CREATIVE BRANDS CONSULTING SRL

Sediu social :Bucuresti, Sect. 1, Str. Rocadei nr 3, etaj 4, ap. 14

CIF 35026828; Nr. Reg. Com: J40/11481/2015