Descoperă
4.80

Îngrijește-ți zâmbetul ☆ Dr. Liviu Radu | Sibiu

Sibiu

Când zâmbim, se vede pe intregul chip. Radiem fericire pentru toți cei din jurul nostru. Pentru a te bucura fără griji, in primul rând trebuie să ai grijă de tine. Și de sănătatea ta. O parte importantă o reprezintă sănătate orală.

Vizitează medicul dentist cel puțin o data la 6 luni. Așa spune teoria. Insă știm prea bine că totul depinde de medicul dentist. Ai crede că există o astfel de persoană, care să te ajute să inlături orice anxietate, care să lucreze fără ca tu să simți durerea?  

Noi iți recomandăm persoana: medicul dentist Liviu Radu, din Sibiu. Vei descoperi aici cabinetul lui stomatologic, dotat cu aparatură ultra modernă, unde vei primi un tratament dentar de cea mai buna calitate. De fiecare dată.

Tratamentele oferite de cabinet sunt complete: de la estetică dentară și terapia cariilor, la utilizarea metodei revoluţionare de tip CAD-CAM, de realizare a lucrărilor dentare proteice, care integrează perfect fizionomia pacientului, rapid și pe loc.

Și bineințeles, uită de durere! Intregul tratament stomatologic se realizează sub anestezie locală.

Cabinetul stomatologic este de asemenea echipat cu un aparat pentru radiografii dentare, ce pot fi executate pe loc, pentru a primi corect o diagnosticare rapidă.

Și nu uita de micuțul tău. Pentru ca este esențial să-i câștigi increderea de la bun inceput, alege un medic dentist care ii va oferi siguranță și care va reuși să-i aplice rapid tratamentul corect.

Află detalii complete despre tratamente și serviciile oferite, aici.

 

Preț -
Adresa str. Prof. Ioan Moga 8, Sibiu
Contact 0744318633


Click aici pentru a vedea ruta!

Părerile altor scouteri

4.80

Completează-ți experiența