Distracție și voie bună: Legoland | Germania✈

În-Afara-Țării

Un loc plin de aventură, distracție și adrenalină! Parcul de distracții Legoland din Günzburg (Germania) este destinația perfectă pentru cei mici și cei mari deopotrivă. Achizitia biletelor o poți face foarte ușor online, iar cazarea on-site vei descoperi că este o alternativă foarte convenabilă. In plus, vei fi chiar in mijlocul distracției!

Nu rata cele mai importante atractii:

Miniland – vei regasi redimensionate la o scara de 1:20 o mulțime de orase.

Lego City – vizita a fabricii Lego, o cursa cu barca (Harbour Cruise), scoala de soferi (Hyunday Legoland) unde copiii cu varste intre 7 si 13 ani pot conduce masinute electrice pe un traseu definit si chiar primi un carnet de soferi Legoland.

Knights Kingdom – caruselul Caerpillar Ride, o tura cu un calut din Lego (Royal Just), roller coaster-urile Fire Dragon si Dragon Hunt.

Imagination – Duplo Express si Water Experience, o privire de ansamblu a Legoland din Observational Tower (turn de 43 m rotativ), o galerie de fotbalisti celebri din Lego (Gallery of Football Stars).

Kingdom of the Pharaohs – o vanatoare interactive de comori cu un Jeep.

Adventure Land – Jungle X-pedition, Canoe X-pedition, Safari Tour, Adventure playground.

Pirate Land -  o cursa cu barca in care trebuie sa nimeresti diverse tinte folosing pusca cu apa (Captain Nick’s Splash Battle), o cursa cu obstacole (Pirates Playground).

Lego X-treme – acvariu facut dintr-un milion de piese Lego (Atlantis), un roller coaster care ajunge pana la inaltimea de 18m (Project X – Lego Test Track), un workshop educational si multe altele.

De asemenea, Legoland Park organizează petreceri tematice in fiecare lună, pentru ca tu să poti #iescufamilia la distracție garantată. Așadar, planifică o vacanță de neuitat intr-unul din cele mai populare parcuri tematice din Europa. Ai toate motivele să o faci.

Află mai multe detalii aici.

 

Sursa: legoland.de/en/

Preț -
Adresa 89312 Günzburg, Germany
Contact bilete


Click aici pentru a vedea ruta!

Părerile altor scouteri

4.40

Completează-ți experiența